Vecka 5

Ja, då har vi kickat igång ännu en arbetsvecka. Endast 5 veckor kvar till sportlov. Startar denna vecka lite krasslig, men det ska vi nog råda bot på snarast! 
Fick i fredags veta att jag har förlängt februari ut också, men i övrigt är framtiden väldigt oviss. Vet att det finns en intresserad, med behörighet och legitimation, men samtidig känns det rent ut sagt förjävligt om någon ska komma in i mars och ha eleverna, sätta betyg och skriva omdömen på dem... Dessutom är jag inte beredd att lämna min grabb efter den relation som vi nu har byggt upp. Att sätta in en ny assistent till honom i mars känns inte okej för fem öre. Så jag hoppas, om inte för min egen skull så åtminstone för hans skull, att detta går vägen på något sätt!
 
Nu när måndagen är gjord så vet man att det inte är långt till helg! Föregående helg blev en Fridis-helg, med palt-kokning, träning och en massa flum, som vanligt. Jag och Frida lyckades författa en makalöst vacker dikt till Gustav, och jag har också tagit del av en massa gamla fotografier som Frida har visat. Tycker att det är så spännande med bilder från förr, och att få ta del av andra människors liv på det sättet. Dessutom har Frida ett superminne, och kan alltid berätta diverse spännande historier kring varje bild. Hon är himla bäst helt enkelt, min Fridis!
I övrigt är det faktiskt full rulle hela denna vecka! Hoppas på att krya på mig lite, åtminstone få bort smärtan i halsen, så att jag hinner med någon träning. Sedan nalkas det föräldramöte imorgon (imorgon blir en låååång arbetsdag), och på onsdag är det så fantastiskt lyxigt att jag har bokat in massage här hemma (utbildad massör som gör hembesök), och efter det är det bästa kören som gäller. Torsdagen ägnas förhoppningsvis åt träning och kanske softa till en film. Sedan kommer helgen, och då väntas en massa mys. Yay!!
 
Nåväl, nu är det Paradise Hotel, och ja - jag följer det, haters gonna hate!
 
So long, fuckers!
/ Snoriga Rebecca i onepiece