Ups and downs...

Ojsan hoppsan! När man kikar in här så ser man att minsann hela sommaren har varit bloggfri! Kan i och för sig bero på att jag inte är en "sitta vid datorn en solig dag"-människa, eller för att jag är bra glömsk, eller helt enkelt för att jag inte har något internet hemma och inte har haft sen i maj.
Nåväl.. Uppdates: New boyfriend: Den gamla gymnasiekärleken Tobias Gustavsson!



(Min snygging som sjunger)

Så på kärleksfronten leker livet! Nykär och allt bara snurrar och pirrar i kroppen!

Så, om man tar bort hela det här med att du är löjligt kär och studsar runt som en liten fjollhoppa hela dagarna, hur är det annars, Allergo?

Så du tänkte alltså ta upp den här frågan... Jag anade det!
Stress: Maiximal
Ångest: Maximal
Saker att göra: Tar aldrig slut
Oro över att ej få CSN: MAXIMAL! (Vilket skulle innebära flytta hem, bort från alla de bästa här uppe, och att sluta dansa)!
På väg att gråta: Hela tiden!
Tycker att jag har gått upp i vikt av att sluta snusa och har panik över att jag känner mig tjock: JA!
Och i övrigt så drar PM-veckan igång till veckan. Vi har fortfarande ingen lokal till vare sig Phösarveckan eller Introveckan, folk jobbar och vi ska försöka klämma in en filminspelning+redigering, och sist men inte minst så skulle jag helst av allt bara vilja skita i allt och göra klart de uppgifter som inte är klara så att jag kan känna mig säker på att få CSN.
Jag råkar inte ha den turen att jag har två föräldrar med en så pass bra inkomst att de kan försörja mig om något går åt helvete, vilket de flesta andra kan göra, och vilket även CSN (och en hel del av de som jobbar på universitetet må jag säga) gör. Annoying!
Så det är upp och ner och in och ut och inget går som jag vill...
Nåväl, jag har min kärlek (vilket gör mig till en sjukt lyckligt lottad kvinna) och jag dansar för fullt, både enkel och dubbelbugg. De två lyckligaste delarna av mitt liv just nu!
Ge mig en kram och säg att allt blir bra!

So long, fuckers!