Osäkra onsdag

Något känns inte riktigt rätt idag, och jag vet inte vad eller varför. Det är en skum känsla, och den tynger ner mig alldeles för mycket idag. Kände redan i morse att det var inte riktigt 100 procent idag. Dock gick båda mina lektioner strålande idag, och jag log med mungiporna ända upp till öronen när jag läste och såg hur duktiga min första klass hade varit med uppgiften att skriva en ny text till Slades låt "Run run away". Så oerhört kreativa resultat, vilket gladde mig ordentligt. Men sedan när jag kom hem igen så dök den här skumma känslan upp i kroppen igen och all lust är som bortblåst. Skumt, skumt, skumt. Nåväl, poppar pepp-musik i hörlurarna och hoppas på att få lite ny energi av kören ikväll. Det brukar göra mig glad, så jag betvivlar på att det skulle få motsatt effekt ikväll.


Över till något betydligt mer positivt så har jag idag beställt biljett hem till Söderhamn för jul. Åker hem 22:a december, tidigt som attans på morgonen (05.40), och anländer på eftermiddag kl.15.26. Det har snart gått ett halvår sedan jag var hemma och framförallt sedan jag träffade min familj. Ska bli så skönt att få krama om alla när man kommer hem! Som det ser ut just nu så följer nog inte Fredrik med, då han mest troligt jobbar julafton, men sen får vi väl se hur det ser ut dagarna där efter och mot nyår. Om det blir någon nerresa för honom, eller om jag far upp och firar nyår här uppe. Blir det så att Fredrik jobbar både jul och nyår så blir jag nog kvar i Söderhamn och passar på att fira nyår där också. Fredriks morfar blev visst lite chockad när vi ringde och frågade om han kunde köra mig till bussen på morgonen då jag ska fara hem, då han trodde att jag skulle vara kvar och fira jul här, men Fredriks mamma sa något fantastiskt då: Dels är det skönt att komma hem till familjen för min del, och sen så är det ju så att oavsett om Fredrik är kvar och jobbar eller ej så har vi ju varandra året runt annars, så att några dagar ifrån varandra dör vi ju inte av (kanske att jag kommer få ett obotligt Fredrik-abstinens, men de får mina närstående ta). 

Åh, nu börjar klockan snart närma sig kör! På söndag blir det min första sjungning med Bothniakören, och då är det tre sjungningar på stan under julskyltningen. Ska tvinga Fredrik att filma lite tänkte jag, dels så att mamma kan få se, men också så att Fridis kan få se då hon är bortlovad till mamman hennes på söndag så hon missar det hela. 

Nej, nu trycker det på kissblåsan!


So long, fuckers!
// Allergo