Åkerlunds order!

På order av fröken Åkerlund ska jag härmed försöka komma tillbaka till det kontinuerliga bloggandet, för att inte förstöra frökens kvällsnöje! 
Så... Hur börjar man... Hej, tja, tjena, var ett tag sedan sist... Eller något sånt. Många saker händer väl hit och dit, och som jag sa till Fridis igår så har jag nog helt enkelt haft för mycket att skriva för att faktiskt ta tag i det. Ett tappert försök blir dock detta, och jag får välja ut några små upplysta delar av mitt liv.

Som imorgon till exempel, då det äntligen är dags (trumvirvel) - mötet med utbildningsansvariga om försmalingspedagogutbildningen. Något nervös har jag hunnit börja bli, men jag lugnar mig å andra sidan med att det inte ens är helt säkert att detta är möjligt. Tummar och tår hålles i alla fall, och förhoppningsvis ska jag bli lite klokare och komma hem med ett val rikare gällande vad jag ska göra i höst. Går det inte vägen så är det fortsatt springvikariat tills en bättre lösning ter sig.

För att istället blicka bakåt i tiden så har jag ju nu faktiskt fått träffa min finaste Fridis hela 2 helger i rad - åh så underbart! Och dessutom får vi besök av damen i fråga med fästman redan till nästkommande helg. Något att se fram emot, mhm! Igår blev det en relativt lugn kävll hemma hos Fridis och Gurra i Boden, med tittande på Mello och lite småsnuttar ur Gladiatorerna, som vi hade missat. Någonstans runt kl.01.00. verkar jag visst ha totaldäckat i soffan. Klockan hade jag ställt, men uppenbarligen stängt av i sömnen. Tanken var att ta 06.10-bussen från Boden för att komma hem tidigt och sova en snutt till när jag kom hem, men istället så tyckte tydligen min kropp och hjärna att det var bättre att somna om till kl.07.00. Nåja, det behövdes väl, och egentligen känns det inte heller nog.  Dock känner jag att det är bättre att hålla sig ordentligt vaken och komma i säng ordentligt tidigt ikväll, så att man är utvilad och redo för morgondagen.

Träningen går rätt så bra också faktiskt. Dock har jag den senaste veckan börjat få en ihållande huvudvärk varje dag, och den hindrar mig ibland från träning en dag eller så. Inte superkul, men det är inte så mycket att göra åt. Är dock sjukt nöjd över mina 452 kalorier under 26 minuter intervall på cykel häromdagen. Snortrött var jag satte mig på cykeln, men jäklarns vad stolt jag var över mig själv efteråt!

Ne, nu är det bara passa på att slappa och njuta av en fin söndag innan en ny jobbvecka sätter igång (blärk!).

 
So long, fuckers!
// Allergo