Along with the easterbunnies and big brother...

... comes me and all that "butterflies in the stomache"-talk - I'm feeling as happy as can be!

Spenderade påskhelgen hemma i Söderhamn med framförallt den bästa, men passade även på att träffa storasyster med man och barn, lillasyster med pojkvän, Tess och Elias, lite festfolk, mamma, pappa samt nästan hela pappas släkt (vilket innebar att jag fick träffa min tremännings barn - låter lite avlägset, jag vet, men vi är ändå släkt och betraktar oss som det i alla situationer).
Jag och Jens har busat till tusen och kastat boll, spelat fotboll, krocket, kubb, varit på middagar, lagat egen (supergod) middag, och bara levt livet.
Dessutom har jag fortfarande världens bästa jobb OCH världens bästa chef - så eftersom måndagen var en röddag så tyckte han att jag skulle stanna i Söderhamn en dag till - YAY!!!
Så först igår anlände jag till Härnösand, pollinerad och jävlig, but still as happy as can be! Samt att det kändes oerhört skönt att träffa min böna Karrobarro igår! Karrobarro+bigbrother+kladdkaka = an awesome tuesday!

Men inte tar det slut där inte, å nej! Till sommaren är det så gott som inbokat att jag ska följa med Jens hem till Norge och träffa hans familj och vänner också (känner mig dock sjukt nervös för att jag inte kommer att höra - läs förstå - vad de säger, but still!), vilket kommer att bli fantastiskt! Lyckoruset efter att Jens frågat om jag ville följa med har inte lagt sig ännu, woho!
Det var den långsiktiga goda nyheten, men det finns en kortsiktig underbar nyhet också - till helgen kommer Jens till Härnösand för första gången, och firar valborg med mig och alla andra gofisar här uppe. Och med tanke på att det är jag som har arrangerat festen, med andra ord - så länge du inte är nykterist har du failat om du står på benen vid kvällens slut, så kommer det att bli legendary, yay!
Men ojsan hoppsan, Kerstin och Stig, nu jäklarns är det väl dags att ta och fixa lite med just valborg och annat grejsimojs som ska hinnas med idag (jag är en kvinna som ständigt skedar... nej jag menar skenar!).

Anyway...

... I'm still as happy as can be, 'cause I've got you! <3

So long, fuckers!
// Allergo