Stureplansspyan...

Usch vad jag var ett kräkmonster igår! Kände då jag lämnade hjärtat vid busstationen på söndag eftermiddag att jag inte mådde fullt bra... Rent av lite illa faktiskt. Men tänkte mest att det borde ha varit värmen eller bara en massa hypokondri från min sida. Tji fi fick jag! När jag sakta men säkert började promenera från busstationen så märkte jag hur allt i min mage var på väg upp mer och mer för varje steg jag tog. Jag ringde raskt till Stefan och sa att det inte bådade gott och sjukanmälde mig. Väl hemma så kom allt som i en attack (jag hade helt glömt magsjukans slagkraftighet när det gäller kräkningarna!). Bye bye food! Efter några timmar började jag få i mig vatten igen... Suck! Under denna dags gång har jag i alla fall lyckats fått i mig en liter nyponsoppa (sjukkur á la mama). 
Nu är det bara att hålla tummarna på att inte Jens har blivit smittad och drar med sig det till Söderhamn. Men han borde nog ha känt av något i sådana fall... Hoppas jag!

Anyway så var helgen fantastisk! Jag fick hit Jens och fick återigen ett par dagar i hans armar (<3). Dessutom fegade inte herr Hansen ur en sekund när det nämndes lördagsfest med tema Brat. Åh nej, snarare tvärtom! Bröst rakades, skjortan åkte fram, håret slickades bakåt och handen på höften har aldrig sett så kaxigt ut! Jag ger mitt innerligaste tack till RUFFGAN som arrangerade festen - superkul! Jag och Jens kom lite i luven på varandra då fyllelogiken satte in - men så får det vara ibland! Det var ett lugnt "tjaffs" och det gick över nästan lika snabbt som det startat så.

Jag har varit utan mitt hjärta i ett dygn och saknar honom redan till tusen (surprise)! Tänker inte på mycket annat än den dagen jag står här och packar ihop mina sista flyttlådor för att lasta min rumpa hos Jens, och sedan låta den stanna där! 
Ett år av plugg återstår, men det är verkligen mitt lilla motivationsknippe! Där är mitt mål, och jag ska jävlars nå dit!
Så nu lämnar jag er för kvällen och sätter mig och skriver uppsats - så det så!


Visst var vi fin?

So long, fuckers!
// Spyan ...  NEJ! Jag menar - Allergo!