Släng dig i väggen, Taube!

Neeej, INTE Evert, och inte Sven-Bertil heller för den delen!
Karin.. Karin Taube heter hon, och har förvisso skrivit en bok om läsinlärning och själförtroende som är så fruktansvärt bra, men just nu får hon slänga sig i väggen för min uppsats utifrån hennes bok är klaaaar!
Det finns inte mycket energi kvar i kroppen när man har jobbat på Norrtull hela dagarna, men idag klappade jag mig själv på stjärten, köpte en påse Maltesers och sa "nu jävlar!", och vips, så klirrade jag det! Duktig idiot!
Sedan jag uppdaterade sist har det inte hänt särskilt mycket, mer än att det har visat sig att M.Spång förmodligen inte har blivit mördad, utan har ramlat ner från taket mitt i natten, han som mördade 27-åringen några gator ovanför här är gripen och häktas eventuellt imorgon, Praktik på Norrtull, Karaoke igår.. Ja.. Det var väl typ det.
Dock måste jag nämna att tisdag och onsdag då min handledare var sjuk, och Reebeck kom som vikarie, har jag hållit i väldans mycket lektioner och så, kul, men lite läskigt såklart!
Och imorgon, istället för att ta in en vikarie, så får jag ha hela klassen hela dagen, med Monica och Marianne som stöd utanför om jag behöver hjälp. Rekorn kom ner och sa något om det där, så att jag inte "vikarierade", men jag skulle ha barnen ensam hela dagen, för sånt ingick ju i våran utbildning... Skumt det där.. Känner mig rätt utnyttjad, med tanke på att de inte behöver betala något när jag är lärarstudent, så de tjänar på att "utnyttja" mig.. Tror jag ska ta upp det där med universitetet sen och kolla hur det faktiskt ligger till.
Jaja, nu blir det lite "halv åtta hos mig", i väntan på att Jensis ska komma hem (och för att jag måste underhålla mig själv för att inte tänka på att det är ovvesittning med alla underbara i Härnta (miss you!).



So long, fuckers!
//Allergo