Med ett hjärta av guld..

När man ser mörker runt omkring sig, och tycker att livet bara är skit, man vill bara gräva ner sig och dö.. DÅ.. Kommer en man, Nadir Sakarias Mattias Hamouchi, och gör livet så mycket bättre.
Det har de senaste dagarna gått ett rykte om att jag och denna man skulle ha legat med varandra, med andra ord att jag skulle ha varit otrogen mot min Jens. False!
Så när jag igår pratade med kära Hampa så tog han tag i det hela och pratade med dessa människor som pratat illa om mig, och jag fick genast ett sms med en ursäkt.
Så vad detta inlägg går ut på är egentligen att tala om för världen att det finns en människa där ute, som håller mig om ryggen, med ett hjärta av guld, som jag vill ge all min kärlek åt.
Jag mår så mycket bättre idag, och känner all glädje i världen över att jag har haft turen att bli vän med denna underbara människa, och jag hoppas till Gud att jag aldrig heller förlorar honom!
Så, Mattias Hamouchi: Tack för att du finns, för att du ställer upp och är min vän! Du är värd all kärlek i hela världen! <3



Mitt hjärta till dig, min vän! <3