A hell lot of puke...

Ja, då  var helgens bravader avklarade, och hur roligt jag än har haft måste säga att jag är rätt glad att bara vara hemma, ha fått en aning sömn och en skön dusch!
Igår eftermiddag for jag ut till Gideån (?) med Jossan, Hampa och utbytesstudenterna för en trevlig avslutning för dem. Nog var det trevligt allt. Vi spelade lte volleyboll, grillade, drack, fiskade, spelade 41, pratade, dansade... Ja, allt var jättetrevligt, och de flesta var totalt shitface! Jag tror aldrig att jag har torkat så mycket spyor i hela mitt liv! Oh my squash!
Detta var nerspytt:
* Halva presenningsgolvet
* Matthijs tröja
* Matthijs väska
* Kabinen
* En madrass
* Koos täcke
* Min sovsäck
* Min kudde
* Sülejmans täcke
* Sülejmans tröja
Inklusive lite spyor i gräset här och var... Kära nån! Det ville aldrig ta slut!
Men, som sagt var jag hade en trevlig kväll och hoppas även att utbytesstudenterna känner att de fått en pang-avslutning!
När de som var aspackade sov passade dessutom jag, Joanna, Tytti och Laura på att plocka ner tältet så att de alla sov under bar himmel. När de vaknade var allas reaktion:
"Where's the tent?!... WHERE THE FUCK IS THE TENT?!!!"
Haha, sjukt roligt!

Måste även passa på att tacka Stenmark för ett välbehövligt samtal och en promenad, och även Hampa:
Det känns så skönt att veta att du ställer upp, och jag ska hålla det jag lovar och hoppas även på att kunna gengälda dig en vacker dag! Tack dessutom för en sovplats mitt på dagen!



So long, fuckers!
// Allergo

Snart så...