Parodi på Waka waka?

Söderhamn, Söderhamn, denna stad - den har mitt hjärta nu och för alltid! Man mår ändå som allra bäst när man är hemma.
Blev utgång både fredag och lördag, inte särskilt påverkad på fredagen, men det resulterade ändå i en efterfest som var bland de roligaste jag har varit på på sjuuukt länge! Skrattfest for the win! Och dessutom fick jag med min älskade lillasyster på en efterfest för första gången sedan hon och Jonas blev tillsammans, och Det - är magiskt!
På lördag bjöd fröken Bjöörn på en utomordentlig trerätters hemma hos dem i Norrala, tillsammans med henne och Mikajla. Skagenmacka med räkor till förrätt, kyckling fylld med creme bonjuor vitlök och örter + potatisgratäng till varmrätt, och pannacotta med hallon till efterrätt. Så jäklarns gott! Sen bar det raskt av till Sandarne för att göra en gaddning vid 11 snåret på kvällen. Men det blev sjukt bra, och det är bara en början. så vi ska bygga på den mer under de gånger då herr Nicke kommer tillbaka till Söderhamn. Kommer att bli awesome! (Kan också tillägga att ja - handen gör bra ont att tatuera!).
Raskt som attans åkte vi in till la stada - jag in på CH och Kim på O'learys. Lite Jäger och Redbull senare så är Rebecca rätt dragen, haha! Men en sjukt trevlig kväll både före - under - och efter krogen.

En helg i Södde behöver vi alla ibland!

Det har sagts många sinnessjukt roliga saker under helgen, men med mitt guldfiskminne så har jag ju glömt hälften, MEN - jag minns en, som var en av de första, och äran går till lillasyster Kim:

Jag: "Har du sett 'Macka Packa'?
Kim: "Vadå? Är det en parodi på Waka waka, eller?"

Macka Packa är ett barnprogram med en rosa/lila fluffig sak som skuttar runt och låter "Macka Packa, Macka Packa, Macka Packa" under heeeela programmen!



'Gratz for the award of this weekend, Kimmsan!


Nu - film och onyttigheter blandat med nyttigheter (that's how i do it!)

So long, fuckers!
// Allergo