Rainy woff!

2 timmar höll knät igår... Tog mig med andra ord iväg till dansen här uppe i Boden. Medelåldern låg nog runt 50, och vi var ca 4 st under 40, men jag gnäller inte för det. Under de två timmarna som jag klarade av att dansa så stod jag inte mer än 2 av de danserna, och många gubbar var glada i hågen åt att bugga med mig. Jag vill ju så himla gärna klara av att dansa (bugga) en hel kväll igen, men vet också att sjukgymnasten har sagt att jag inte kommer att vara fullt återställd förrän i början på augusti. Jag får helt enkelt försöka att sätta min envishet åt sidan och inse att ett knä delat i tre delar inte fungerar som ett helt bara för att gipset är borta. Tänker känna mig något stolt i vilket fall över att jag klarade av två timmar, så det så.

Himlen har bokstavligt talat öppnat sig här och regnet värker ner som om hundratals män efter 5 öl pissar samtidigt. Insane! Tur att det inte finns några särskilda planer idag mer än mys. Fredrik jobbade ju nattpass igår, så kom inte hem förrän vid fem i morse och ligger därför ännu och sussar. Han far iväg på ännu ett nattpass ikväll, men jag hoppas på att han snart kikar ut från dörren framför mig och säger något i stil med "god morgon" (eventuelllt ett gnekande ljud som kan tolkas som "god morgon").

Saknar så att ha hund just nu! Det värsta regent gjorde mig inte ett dugg negativ när jag hade hund, även om jag visste att både jag och fyrbeningen skulle bli dyngsura när vi kom tillbaka från promenaden. Det sällskap och den kärlek som fanns vann över allt! Saknar väl Fatman ordentligt just nu, men längtar också till den dagen då det finns tid och råd att skaffa en ny hund. Voff voff!


Goaste och sötaste Fatman!


Tänkte bara avsluta med att sända mina tankar till Berget-brudarna som har lördagsfesten idag. Nu kommer det inte finnas en mage med "Beer?" med i år, men ni får vara kreativa ändå (och spöa de där jävla finnarna som byggde värn förra året, om de är där!). Saknar er, brudar!

So long, fuckers!
// Allergo