Sjukt mycket alkohol senare..

Så då har man varit hemma från Norsjö i någon dag.
Man har nästan återhämtat sig från all alkohol (minns inte exakta antalet, men tror vi på 9 pers á la 3 dagar gjorde av med typ 6 eller 7 plattor öl och cider, säkert 10 liter vin och en kvarting whiskey.. Vi jobbade hårt i alla fall)..
Det har verkligen varit helt underbart. Jag har skrattat till tusen, druckit för fulla muggar, haft diskussioner i en badtunna till kl 4 på morgonen, fiskat gädda på metspö.. Ja, det är inte mycket vi inte har varit med om, måste jag säga.
Och det är något jag väldigt gärna gör om, år efter år efter år!
Är ni intresserad av lite bilder; check out lillten på bilddagboken.se
Är ni också intresserade av alla dessa sköna citat som uppstod under dessa dagar, besök filocitater.blogg.se (totaly värt att läsa!)

Jag har heller inte behövt vara särskilt ensam den dagen jag har varit hemma, utan igår blev det först mat och fika med Fraj, Stefan och Lisa på dagen, och sedan filmkväll hos Stenmark igen, vilket alltid uppskattas mer än helhjärtat! (Jag och Stenmark hade förvisso en konversation om mitt senaste blogginlägg när vi satt i badtunnan)..
Det är i stort sett bara just nu jag sitter lite ensam. Men jag övelever nog, för imorgon dras det iväg till URKULT! Wihoo!
Återigen drar man iväg några dagar med ett gäng härliga personer, det kan inte bli bättre! (och dessutom förtäres det ändå lite mer alkohol, men det förtjänar jag då min semester tar slut denna vecka).
Det känns dock lite pissigt att detta faktiskt är sista veckan på min semester.. Sen ska jag jobba och slita i tre veckor till, för existens minimum. Soc har helt seriöst tänkt att mitt leverne fram till ca 7 september består av mindre än 5000 pix.. Med betalda räkningar och diverse har jag redan nu endast runt tusenlappen att leva på, och jag ska till Urkult, that's it.. Sen om jag får leva som ett svältande barn tills CSN-bidraget kommer, så får jag ta den smällen.
Nåja, här ska det goda humöret hållas uppe!
Så nu blir det till att fixa iordning sig lite och gå  ner på staden för att köpa batterier till hörapparaterna!



//Allergo