Nyheter från svinet!

Skeppohoj! Kära värld, jag är totalt urkass på att uppdatera min blogg. Och varje gång skriver jag "jag lovar att skärpa mig och bli bättre"... Tönt! Det blir du inte, face the fact! Nåväl, ett tappert försök till ett inlägg kommer i alla fall här.

Uppdateringar: Jo, jag är själv, ensam, lonely, singel nu. Things just didn't work out, för att jag är cp och slutade känna någopt. Som det känslokalla svin jag är så gör jag dessutom slut under en 20-årsfest till en gemensam vän till mig och Tobias, bara för att jag inte vet när jag ska åka hem dagen efter och för att jag varit osäker och feg dagarna innan. Känslokallt, korkat svin... Jo, det kan man minst sagt säga!
Nåväl, nu är det bara jag och jag, och förhoppningsvis kommer jag att må bättre om någon månad eller så.
Jag är i alla fall glad att jag har de vänner jag har, även om jag just nu bara vill ligga och kramas med min lillasyster!

(jag är ett svin!)


Nåväl, jag försöker plugga så gott det går, och hinner aldrig riktigt klart... Har hittills varit sjuk 2 veckor denna höst (so far)... Njae, kanske inte på tiptophumör för tillfället. Det känns som att jag skjuter allt framför mig också, för att jag bara inte riktigt orkar... Men fan, jag är bra och jag ska fan klara av allt! (Såsom: plugget, fixa hörapparaterna, fixa operation för halsmandlarna, gå ner i vikt, städa, ta ikapp lite plugg, fixa internet, fixa försäkring...).

(jag är ett svin!)

Well, förhoppningsvis kommer det ett gladare inlägg framöver!




By the way: ny merit på cv:t - blivit nerspydd av en bekant från nacken ned till hälarna. Yummie!

So long, fuckers!
// Svinet Allergo