Vad har hänt?

-Ja, vad har hänt egentligen Allergo? Du har inte uppdaterat bloggen på över en vecka! Skäms på dig!
-Okej okej, now I'm here, and I'm going to tell you why I haven't been here lately.
Så här är det. Hela förra veckan jobbade jag dubbelt; Jobbade heltid på förskolan, och sedan direkt till Berget (världens största Airsoft-turnering) och jobba till sen tin på kvällningen. Vilket innebar en snitt-sömn på fyra timmar a la natt. Jag hann helt enkelt inte med särskilt mycket alls.
Men för att fortsätta; Berget. "Berget, berget, berget, berget". Under en lång tid har detta ord skavt sig in i mina öron. Inte förrän nu har jag förstått vad denna underbara skapelse är för något. I år var det strax över 1300 människor ( ca 4+ tjejer, reste pojkar, så singeltjejer, aha aha..). Jag som älskar att träffa nya människor. Jag har bland annat jobbat i incheckningen, stått i kiosken, framför allt i NATO-basen, där jag träffade alla dessa trevliga människor. Jag och Judas var dessutom så jäääävla manliga att vi stod ute mitt under ett anfall. Vi drog på oss skyddsglasögon och fortsatte att steka hamburgare till alla hungriga människor. Awesome, så jävla coolt!
Det var dessutom någon slags inofficiell tävling mellan kioskerna om vilken kiosk som sålde flest ölbiljetter. Då jag även på min sista dag var i NATO-basen, offrade jag mig (på Marinas begäran) och klädde av mig smått (till shorts och bh), med beer? skrivet på min mage, och promotade som fan. Och vi sålde, att vi gjorde!
När sedan kiosken skulle stänga tyckte vi att vi hade för många ölbiljetter kvar, så jag tog det tappara beslutet att ge mig ut på basen, bland folket, och lite charmigt sälja ölbiljetter. -Hur gick det då?.. - Haha! Jag sålde ca 78 biljetter på en kvart! Klå den ni! Som Marina sa; "Sex säljer!", oh yes, it does! Hörde dessutom rykten om att våran kiosk vann tävlingen, wiho!
Här är en tjusig liten bild när jag är och säljer biljetter.


I sure was working on it!

När sedan veckans hårda slit var (nästan) över, så fick jag också spela med Tossi och Daniel på lördagen på Berget. Superroligt! Och det gick kanonbra. Vi fick dessutom gratis öl när vi satt där uppe och lirade, så Allergo drog i sig några öl lite tidigare än alla andr som jobbade, höhö!
Sedan hittade jag ett gäng Stockholmare som jag umgicks med ett tag, tills de åkte hem. Jättetrevliga! Och sedan spenderades resten av kvällen med Sveriges kanske roligaste kille att umgås med; Kenny! Hade sjukt roligt denna kväll, mycket thanks to him!
Drog på krogen (var redan fyller innan), kommer hem, somnar i stort sett på golvet utanför toaletten, blir buren till sängen, och vaknar dagen därpå i full mundering och liggandes uppochner! Haha, så jäklarns kul.
Här hade jag också tänkt att det skulle vara en bild på mig und Kenny, men det fungerar tydligen inte att ladda upp den.. Men besök gärna min bilddagbok om ni vill se; www.bilddagboken.se   sök på lillten

I övrigt så har jag under denna frånvarande tid också övningskört två gånger, si på den ni!
Jag var faktiskt riktigt duktig första gången, och egentligen andra gången om det inte hade varit så att dum-Ante försöker tvinga mig att köra bilen själv, jag sitter i, har startat bilen, lagt i växel, håller ner koppling, och DÅ: Bil kommer.. Jag skriker "BIIIIIIIIIIL!", och släpper allt, kör på Ante med bildörren i magen! Sorry Ante, jag ber så hemskt hemskt mycket om ursäkt, men ag kunde inte hålla mig för skratt!

Idag har jag dessutom gjort min fjärde tatuering, som belv såååå jäklarns snygg! Jag älskar älskar älskar Paul just nu, och är såå himla nöjd! Tyvärr får ni dock inte se någon bild på den förrän vissa personer har sett den.

Så ser det i alla fall ut just nu.
Livet leker, jag är glad, har både nya och gamla vänner som är underbara och störtsköna, nygaddad, fortfarande kär i min älskade, semester till veckan.. Ja, jag mår bra!
Det tynger mig  dock lite att jag är en person som är så dålig på att säga hej då, speciellt när jag nyss lärt känns folk. Så Söndagen var lite smådepp, då Kenny åkte hem. Men vi håller fortfarande kontakten, och jag skrattar varje dag!

Until next time, ät medicinerna ordentligt!
//Allergo!