I blöjornas värld

Gud vad jag älskar att jobba inom äldrevården! Blev hastigt väckt idag 07.35 med en förfrågan om jag kunde jobba 8-14. Med glädje skuttade jag upp ur sängen, drog på mig arbetskläder, slängde i mig en banan och hann i tid till klockan 8. Och när jag kom hem sedan - jisses vilken energi jag hade! Kände mig som pånyttfödd! Jag älskar verkligen det jobbet av hela mitt hjärta. Trivs med arbetslaget och med uppgifterna. Ännu gladare blev jag också när bemanningen ringde och bokade in mig för 6 ytterligare dagar i september. Förvisso har vi hunnit flytta då, och jag kommer att få pendla från Luleå, men det gör mig inte ett smack! De pengarna tjänar jag snabbt in, jag går plus som tusan, får jobba med något som ligger mig nära hjärtat, och dessutom så kan jag förmodligen stanna kvar hos antingen svärmor eller Fredriks morfar i Boden om det skulle vara så.  Funderar på att slagga hos morfadern den helg jag har fått utlagt att jobba, men vi får se hur jag gör. 

Så dagen började med världens bästa jobb, hem, dusch, tvätt och underhålla Fredrik med lite trubadurande medan han spelade dator. Då Fredrik började 5 i morse och ska jobba natt imorgon så ligger han nu och sover lite middag medan jag är en duktig hemmafru och tvättar och tinar kyckling till middagen. Ibland är jag ganska bra att ha! Måndag och tisdag stod jag faktiskt för mat åt hela gruppboendet (mig, Fredrik och svärmor) och är mäkta imponerad över mig själv när svärmor fann båda rätterna väldigt smakfulla. Poäng till mig, yay!

Men nu börjar jag bli hungrig som bara den och funderar på att ta mig en knäckemacka medan Fredrik sover och jag väntar på tvätten. Är trots allt ett tag kvar tills vi ska äta middag. Jag gör't helt enkelt!

Dagens bild:

För att jag är full av energi idag!

So long, fuckers!
// Allergo