Moe with the flow!

Sitter och har onsdagsmys med lilla fyrbeningen Frasse som jag är hundvakt åt idag, så då tänkte jag passa på att uppdatera bloggen lite medan han ligger och chillar på golvet nedanför.

Från onsdag till måndag var jag hemma i Söderhamn igen - å så skönt! Hem till familj och vänner, alltid lika underbart! Var ut på Muskan både onsdag, torsdag och fredag, vilket var sjukt trevligt. Nyktert och relativt lugnt, såklart, eftersom det inte gått 2 veckor ännu sedan operationen. Det tog dock emot att inte få sjunga på onsdagens karaoke, måste jag säga. Sved lite gjorde det också när vi lyckades kamma hem ynka 3 rätt på torsdagen quiz (men fasiken vilken rolig kväll det var, en av de roligaste på länge). Mindre roligt var det inte heller på fredagen. Träffade Ante och åkte ut till Lizas och väntade på att Veronica skulle sluta jobba - hem till Veronica för att laga gomat (chicken á la king, mitt önskemål) och efterrätt (smulpaj med hallon och jordgubbar) - äta - pallara fetarlset (Kims uttryck) till Kim och Jonas för att göra mig iordning hemma hos dem tillsammans med Gimet och Patrik innan det bar av på Muskan. Också en sjukt rolig kväll som jag definitivt kommer att lägga på minnet! Mycket tack vare Gimet - måste säga att det är en fantastiskt rolig människa, oj oj! Fick dessutom mys- och sovsällskap under fredagen. Likväl som lördagen och söndagen. Riktigt bortskämd kände man sig, mhm! Så nu när man är tillbaka i Härnösand så kändes det lite tomt utan en arm om sig. Nog för att Frasse är mysig, jo, men hans pussar är inte riktigt lika mysiga som de andra.
Jag älskar verkligen att vara hemma, och går just nu och väntar på nästa möjliga tillfälle att kunna dra mig hemåt igen!

Således tillbaka i Härnösand, och det är inte helt fel det heller, så länge man har hönorna i sin närhet! Har lyckats övertala Moe om att hon ska följa med till Söderhamn något tag också (kan bli hur kul om helst), så nu får vi hoppas på ett bra tillfälle då vi båda kan fara neröver snart!
Appropå Moe så har jag ju bott hos henne mycket på sista tiden, och Gud så bra jag mår av att vara där! Det är läskigt att jag kan känna att jag saknar hennes sällskap bara av att gå hem ett par timmar! Men å andra sidan - får man vakna upp till skönsång av "Uptown girl" och "Take on me" varje morgon - så vem skulle inte längta tillbaka! Det kommer att bli tomt när hon åker till Göteborg, men å andra sidan är det alltid någon höna här, och det värmer alltid lite extra i hjärtat när man får mysa med de befjädrade! Känner också att det var alltför länge vi hade kökshäng hos mig, så det är nog dags snart igen!

Nåväl, uppdatering gällande operationen är i alla fall att jag mår kanonbra nu och är nästan så gott som återställd. Lyckades ju åka på en helvetes jävla förstoppning där (jag som, ursäkta, bajsar varje dag gjorde inte ifrån mig på en vecka... INTE okej!) och fick således trycka i mig en tub microlax. En smärta som jag inte ens önskar min värsta fiende! Och tro mig om jag var glad över att vara lös i magen dagen efter - det var sann glädje det!

Anyway, så tänkte jag nog försöka mig på att spela lite gitarr och sjunga nu, i väntan på att Julia och hennes kille kommer och hämtar Frasse. Nu håller vi tummarna för att rösten håller skapligt bara, så att jag inte skämmer ut mig totalt!


Bästaste Moe!

So long, fuckers!
// Allergo