Almost B & what's to do with the summer..

Fick tillbaka tentaresultatet idag. Hade redan igår sett att jag hade fått ett C, och det kändes helt okej.. Fick dock idag hem poängen och allt, 10, 7, 7 = 24... 25 poäng behövde man för att få ett B... Ett ynka rackarns poäng ifrån! Men men, ett C är inte så dåligt det heller (plus att de verkar ha gillat mitt skämt i tentan).
So I tried to stay happy, trots att jag är sjuk med feber och allt, lever på mina sista kronor och har en hektisk och krävande innevecka.. MEN... till råga på allt så hade jag fått mail från Systembolaget idag... Fick jag jobbet? FUCK NO! vilken kanonvecka!
Eftersom jag är sjuk kunde jag inte heller dansa ikväll, och jag insåg just att även om jag känner mig pigg nog imorgon, så har jag inga pengar över till den dansen heller.. FUCK!
Så mycket sluttar nerför just nu, och sommaren är återigen helt oplanerad både gälladne aktivitet och inkomst... Ska ta och ringa till Sälstens camping imorgon igen och se efter hur det ser ut hos dem, om de behöver någon. Jag vill ju så gärna stanna i Härnösand i sommar, men får jag inget här så är det bara att ringa till Stenö Camping och kolla om man kan få ta receptionist-jobbet igen... Suck! JAG VILL FAKTISKT VARA KVAR I HÄRNTA!!!
Nåväl, det finns några ljusglimtar att se fram emot, som att det blir dans fredag och lördag och att så fort jag blir frisk så ska jag ta igång och repa med Daniel och Sebastian, så vi kommer igång med våran repertoar till utsparken.



So long, fuckers!
// Bittra, sjuka, arbetslösa Allergo