För påklädd?

Ja, kära värld! 
Imorgon är det bröllop och jag och Zabina ska sjunga (+ att jag spelar gitarr, men det känns helt okej).
På söndag är det ny tävling i Sundsvall (tagga, tagga, tagga).
Och jag som är ett nervvrak i vanliga fall, haha, så nu är det darrigt!
Men å andra sidan så ska det vara nerver inblandade i sådana här sammanhang, det är ju då det brukar bli bäst.

Hade ny tid hos "Skraparn" igår igen (felhörning av lillasyster Kim som tyckte jag sa att jag hade varit och skrapat mig när jag hade varit hos kuratorn), och det är fan den bästa jävla kuratorn i världen! Så rätt fram och ärlig, men inte hård så att man blir illa berörd, utan vet precis vad hon ska säga och läser en innan och utan. Känner stor sorg i att hon bara är kvar i någon månad till (varför är det alltid så med de bästa?).
Men - hon taggade igång mig igår, ordentligt, så idag ska jävlars den här "förråds-högen", som stått utanför min dörr i mer än ett år, ner i förrådet, SÅ DET SÅ!  Sedan ska här städas och röjas så mycket som det bara hinns med!

Btw - så saknar jag min lillasyster rätt mycket idag!

Citerar Magnus, vår kursledare på "Tipsrundan" i buggen, från föregående vecka. Magnus kommer leende in mot mig och säger:

"Jag kände inte igen dig med så mycket kläder!"

Jag kände mig completely lost, och förstod inte hur han kunde anse att ett par träningsbyxor och ett linne skulle vara mer  kläder än vad han var van att se mig i. Reflekterade inte då över att jag dagen innan hade hejat på honom i min fulla vintermundering, då han kört förbi på stan (snabbtänkt, jo visst!). Heja Allergo!

Time to start cleaning!
So long, fuckers!
// Allergo