In these arms...

Sitter just nu och inväntar buss mot Motala och Ung Vänsters veckokurs. Kommer att infinna mig där till och med 5:e januari, om jag har förstått det hela rätt. Har gentligen inte så stor koll på den här resan, utan hakar mest på och ser vad den har att erbjuda. Tror dock att det kommer att bli förjäkla skojigt! Bussen skulle egentligen vara här vid kl.23, men nu har jag fått ändrad order om att den komemr att infinna sig runt kl.01. Och jag som AVSKYR att vänta. Men det är bara att fördriva tiden så effektivt det bara går, så jag börjar med lite bloggande helt enkelt.

Igår hade jag ett fint litet fylle-samtal med Alexander. Ibland blir jag själv förvånad över hur mycket insikt man kan komma till på fyllan (om det var alkoholens förtjänst eller om bara tillfället gjorde att jag tänkte efter, det vet jag ej). Alexander undrade i alla fall vöer det här med att jag alltid lyckas träffa folk i Söderhamn, distans och att vara utan varandra, om det blir ensamt när man är själv och sådant där. Jag kom fram till att det är inte själva sexet jag saknar eller är ute efter, det är inte det som betyder, utan det jag vill mest av allt är att somna med någon som håller om mig. Att någon spontant kramar mig så där lite extra länge. Hela paketet med ost (om ni förstår vad jag menar). Framförallt kom jag fram till att största anledningen till att jag vill ha det, och till att jag (enligt många) hittar "en ny" ganska snabbt, är nog för att jag är så rädd för att vara ensam. Jag är inte rädd för att stå på egna ben, missförstå mig rätt, för att vara självständig är litet av ett krav jag har att jag måste få vara, men jag vill inte vara ensam. Självständig, men inte ensam. Skum kombination, kanske, men det är så jag vill ha det. 
Nu är jag i vilket fall all by myself, totally, definitly, all by myself, och det har väl alltid sina fördelar och nackdelar. I vilket fall så hoppas jag på att få somna i någon annans armar snart, med en regelbundenhet. För finns det egentligen något mysigare? Jag tror inte det.



Nu tänker jag gå ochg öra mig lite kvällsfika mitt i allt väntande, so over and out!

So long, fuckers!
// Allergo