Shopping och tentaångest.. Back in Härnta!

Kom i fredags tillbaka till Härnösand med blandade känslor. Var skönt att komam tillbaka till alla här som man har saknat, och framförallt att få sova med min Jensis igen. men det kändes inte alls kul att läman Söderhamn redan, hade varit där för kort tid och ville umgås mer med lillayster och gå på mer karaoke.
Men nu är jag tillbaka!
Hann först bara komma hem och lägga mig för att sedan dagen efter fara till Ö-vik för att kika på Paradisbuggen (tävling) och sedan dansa till Shake och Martinez på kvällen. Var underbart roligt, även om en halv dag på en läktare ledde till outhärdlig ryggvärk.
Sedan blev det ännu emr bugg på söndagen med medlemsdans och steg tre, vilket jag kände att jag hade saknat sjukt mycket, och blev lite ledsen när jag insåg att det bara är en gång till kvar sen. Buhu! men for på medlemsdans och parträningen med Stenis på tisdagen, så om den fortsätter så blir det väl att man far dit istället, eller ja, jag komemr väl att fara dit oavsett, för det var fruktansvärt roligt och nyttigt. Började igår att träna som en tok på att spinna, och... ja, det går väl till och från, emn det är något som jag vill och behöver träna en hel del på (tack gode gud för att jag har Stenis som hjälper mig).
Måndagen fick jag dessutom min födelsedagspresent av Jensis, som bestod av en shoppingtur på staden. Så vi for ner och jag handlade nya skor, nya byxor, lite maskeradprylar, alkohol och 4 filmer. Bästaste födelsedagspresenten ever!
Nåväl, på måndag är det tenta, och jag försöker finna orken till att plugga till den. Ångest, ångest, ångest, ångest!!! Förbannade tentaångest, man blir aldrig av med den!
Ska alldeles strax ner och ta upp sista tvätten, sen blir det ändå att far till biblo och plugga, och intala mig själv att jag kan ha en chans att klara tentan.




So long, fuckers!
// Allergo